PIRATENPLATEN

De Musketier

Dj Marcel

Background
share close
Zaterdag 12:00 18:00

Ahoy mateys en muziekliefhebbers! Welkom bij “De Musketier,” hét radioprogramma dat de beste piratenmuziekmix aller tijden voor jou klaar heeft staan. Marcel, onze eigen piraatmuziekliefhebber in hart en nieren, zal je meenemen op een muzikaal avontuur zonder weerga.

Stap aan boord van ons schip, waar geen schatten, maar geweldige deuntjes op je wachten. Marcel heeft het roer stevig in handen en zal je meenemen op een reis door de tijd, gevuld met opzwepende melodieën en pakkende refreinen. Deze muziek is als een schatkaart die je leidt naar de verborgen juweeltjes van de piratenmuziek.

Of je nu een doorgewinterde piraat bent of gewoon zin hebt in een muzikaal avontuur, “De Musketier” is de plek waar je moet zijn. Dus hijs de zeilen en laat je verrassen door de onweerstaanbare klanken die Marcel voor je heeft uitgekozen.

Bereid je voor op een muzikale reis vol verrassingen en ontdekkingen, want bij “De Musketier” wacht de beste piratenmuziekmix aller tijden op jou. Ahoy, muziekliefhebbers, en laat de muziek je meeslepen op deze bijzondere reis!

Groet,
Marcel


De Musketier crew

Rate it
0%