PIRATENPLATEN

Roadrunner show

Dj Stephan

Background
share close
Donderdag 12:00 18:00

In mijn radioprogramma staat nostalgie centraal, met een eclectische mix van muziekgenres die de harten van luisteraars veroveren. Van oude piratenmuziek tot Nederlandse hits, Duitse schlagers, Polka’s en een vleugje Engels, ik draai het allemaal. En voor degenen die graag een vleugje hedendaagse klanken willen, heb ik af en toe een moderne plaat in petto.

Wat je kunt verwachten in mijn show is vooral veel muziek en weinig gepraat tussendoor. Ik houd de sfeer levendig met mijn draaitafels, want meestal ga ik nog op de ouderwetse manier aan de slag met vinyl en cd’s. Natuurlijk maak ik af en toe gebruik van moderne technologie met mijn pc voor wat extra gemak.

Dus, als je zin hebt in een muzikale tijdreis en een dosis vrolijkheid, stem dan af op mijn programma en laat je verrassen door de klanken van vervlogen tijden en een vleugje hedendaagse magie. Wees welkom aan boord, en laten we samen de muzikale snelweg van herinneringen verkennen!


Roadrunner show crew


Dj

Stephan

Mijn programma is erop gericht om je te trakteren op een aaneenschakeling van heerlijke muziek, met weinig woorden tussendoor. Ik ben een fervent liefhebber van vinyl en cd's, en de warme klanken die deze klassieke formaten voortbrengen, vormen de basis van mijn draaikunsten. Maar natuurlijk maak ik ook gebruik van moderne technologie, zoals de pc, voor het nodige gemak en afwisseling.
Rate it
0%