Team FM live

Op 4 december organiseerde Team FM een radio-dag voor de leerlingen van OBS de Bente! Featured

Op 4 december 2019 organiseerde Team FM een “RADIO-DAG” voor de leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool OBS de Bente.

Monique Heegen live op radio Team FM - 16 november 2019

Zangeres Monique Heegen is een spontane allround zangeres en zingt een breed repertoire dat varieert van Engelstalige Pop, Country, Duitse Schlager, Nederlandstalige Volkse meezingers, Piratenhits en Feestmuziek! 

Zanger Henk-Jan vertelt over zijn optreden bij Stadium De Langeleegte in Veendam.

Zanger Henk-Jan vertelt over zijn optreden bij Stadium De Langeleegte in Veendam. Een sportcomplex in Veendam waarvan het gelijknamige stadion het bekendst is. Van 1954 tot en met 2013 was dit het stadion van betaaldvoetbalclub SC Veendam. In de volksmond wordt het stadion kortweg De Langeleegte.

Esther Algra live op radio Team FM

Muziek zit in haar bloed. Op haar achtste was ze al gek op zingen, dansen en entertainen. Anita Meyer was Esther haar grote voorbeeld, en "Why tell me why" schalde regelmatig door het ouderlijk huis. Esther Algra Zangeres in hart en nieren.Live bij Benny's vriendenteamOp zaterdagmiddag 26 oktober kwam Esther langs bij Benny's vriendenteam om live te zingen.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren