Kindermiddag Basisschool de Fontein in Sleen !

today12/06/2023

share close

📻 Een onvergetelijke dag bij Radio Team FM! 🎉

Op 12 mei 2023 was het een bijzondere dag voor Django, een leerling van Basisschool de Fontein in Sleen. Hij kreeg de unieke kans om zijn spreekbeurt te houden bij Radio Team FM en zelfs een verzoekplaatje aan te vragen tijdens een interview met de presentator.

Django straalde van enthousiasme toen hij zijn spreekbeurt mocht geven bij Radio Team FM, en het werd een geweldige ervaring voor hem. Met volle passie deelde hij zijn kennis tijdens het interview en stelde hij boeiende vragen aan de presentator. En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg hij ook nog de kans om zijn favoriete nummer aan te vragen, wat de middag helemaal compleet maakte.

Na afloop van de spreekbeurt en het interview kreeg Django de unieke kans om een kijkje te nemen in de studio en te zien hoe radio gemaakt wordt. Dit was een onvergetelijke ervaring voor hem en hij heeft met volle teugen genoten van deze bijzondere dag.

Basisschool de Fontein is ontzettend trots op Django en vindt het fantastisch dat hij deze geweldige kans heeft gekregen. Het was een prachtige manier om meer te leren over de radio-industrie en een waardevolle ervaring voor deze jonge leerling.

Radio Team FM is verheugd dat ze Django deze speciale dag hebben kunnen bezorgen en wenst hem veel succes in al zijn toekomstige ondernemingen.

Ook de rest van de leerlingen van zijn klas mochten een plaatje aanvragen en een kijkje in de studio nemen !

Bekijk hieronder de compilatie van deze gezellige middag en geniet mee van deze memorabele belevenis! 🎶🎙️

0%