PIRATENPLATEN

Vrijdagavondshow met Christian

Dj Christian

Background
share close
Vrijdag 18:00 00:00

Welkom aan boord bij “Piratenplaten” op Team FM, waar we de authentieke Piratenmuziek Cultuur vieren, voortgekomen uit de legendarische dagen van etherpiraterij!

Christian Bakker brengt je op vrijdagavond van 19:00 tot 22:00 je niet alleen de zeldzame klanken van de huidige piratenmuziek maar ook
tijdloze piratenhits uit de jaren 60, 70 en 80, Duitse schlagers, Telstar platen en kneiterharde polka’s,

De uitzendingen zijn voorzien van voldoende interactie, waar luisteraars verzoekjes insturen die we met plezier bespreken in de uitzending.
“Piratenplaten” is niet alleen een radioprogramma; het is een feest van muziek en herkenning voor de echte Etherpiraat. Dus een goed verzoek of een reactie is altijd welkom! En alsof dat nog niet genoeg is, brengen we Piratenmuziek naar een hoger niveau met de leukste feitjes, vergeten platen en natuurlijk het laatste nieuws.

Even voorstellen:

Christian Bakker, de Kapitein op de vrijdagavond van “Piratenplaten” op Team FM! Christian Bakker, geboren uit liefde voor muziek en opgegroeid tussen vinylplaten, heeft al op jonge leeftijd de magie van de etherpiraterij ontdekt.
Zijn passie voor piratenmuziek, gekoppeld aan zijn onmiskenbare radiotalent, maakt van hem de ideale Kapitein voor de “Piratenplaten” op
Team FM. Met een schat aan ervaring in de radiowereld, heeft Christian zich ontwikkeld tot een meester in het samenbrengen van diverse muziekgenres. Van Nederlandstalige hits tot onvergetelijke piratenklassiekers, hij weet als geen ander hoe hij de golven van de Piratenmuziek kan laten landen in de huiskamers, kroegen en schaftketen.

Stem af op Team FM | Piratenplaten en laat je meevoeren door de golven van de Piratenmuziek.
Dit is meer dan radio; dit is een avontuur dat je niet wilt missen!

Leuk dat je luistert!

 


Rate it
0%