Dj Stephan

Stephan

Background

PIRATENPLATEN

Roadrunner show

Dj Stephan

In mijn radioprogramma staat nostalgie centraal, met een eclectische mix van muziekgenres die de harten van luisteraars veroveren. Van oude piratenmuziek tot Nederlandse hits, Duitse schlagers, Polka's en een vleugje Engels, ik draai het allemaal. En voor degenen die graag een vleugje hedendaagse klanken willen, heb ik af en toe een moderne plaat in petto. Wat je kunt verwachten in mijn show is vooral veel muziek en weinig gepraat tussendoor. […]Hallo,

Mag ik mij aan je voorstellen? Mijn naam is Stephan, maar velen kennen mij als “de Roadrunner.” Ik ben jouw gids op een muzikale reis door de tijd, met een repertoire dat varieert van oude piratenmuziek tot Nederlandstalige deuntjes, Duitse schlagers, opzwepende Polka’s, een vleugje Engels, en zo nu en dan een hedendaags pareltje.

Mijn programma is erop gericht om je te trakteren op een aaneenschakeling van heerlijke muziek, met weinig woorden tussendoor. Ik ben een fervent liefhebber van vinyl en cd’s, en de warme klanken die deze klassieke formaten voortbrengen, vormen de basis van mijn draaikunsten. Maar natuurlijk maak ik ook gebruik van moderne technologie, zoals de pc, voor het nodige gemak en afwisseling.

Ik draai al zo’n drie en een half jaar voor Team FM, maar mijn muzikale avontuur begon lang voor die tijd. Eerder heb ik mijn kunsten vertoond bij andere radiostations, en nog verder terug in de tijd, ben ik zelfs een heuse etherpiraat geweest gedurende maar liefst vijftien jaar.

Het is mijn passie en genoegen om jou te voorzien van de meest sfeervolle en nostalgische klanken, en ik hoop dat je samen met mij geniet van deze muzikale reis. Veel luisterplezier!

Rate it

Dj

0%