Muzieknieuws Eigen Studio Radio

Single Dav id – Overplayed !

today07/05/2023

Background
share close

Dav ID is een jonge Belgische zanger en liedjesschrijver. Hij maakt muziek die een combinatie is van pop en urban en die je diep in je verdrietige gevoelens kan raken. Hij is geboren in Kinshasa in 1996 en heeft altijd al interesse gehad in muziek. Zijn muzikale invloeden zijn artiesten zoals Michael Jackson, Whitney Houston en Bruce Springsteen. Op 9-jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste piano van zijn ouders en begon hij zelf muziek te maken en nummers te schrijven.

Hij begon echt aan zijn muzikale carrière in september 2021, toen hij zijn eerste single “Way to Paradise” uitbracht. Sindsdien heeft hij opgetreden op verschillende festivals, waaronder het Witcombe Festival (VK), Camden Town (VK), Gedines Summer Fest (BE), als support act van Suarez (BE) en IBE (BE).
Dav ID’s nieuwste single “Overplayed” is een voorproefje van zijn langverwachte EP en heeft een R&B-geïnspireerde stijl die emoties oproept. Het nummer gaat over het loslaten van een giftige relatie met iemands donkere kant, gesymboliseerd door een zwarte vlinder, en hoe dit leidt tot iets beters. In dit nummer komt Dav ID’s kwetsbaarheid en echtheid duidelijk naar voren, waardoor het direct een favoriet wordt bij zijn fans.

Meer informatie Dav ID : Facebook Dav ID

Written by: Anita Huft

Rate it

0%