Muzieknieuws Eigen Studio Radio

Nieuwe Single Yens – Ik Voel Dat Ik Leef

today18/03/2024

Background
share close

“Dit liedje is voor iedereen die van ver moest komen. Iedereen heeft wel zijn eigen strijd in het leven. Maar als je eindelijk daar bent waar je wilt zijn mag je daar trots op wezen”.

Yens Is een singer-songwriter en brengt Nederlandstalige levensliedjes met een vleugje pop. Yens groeide op in Rotterdam en werd van jongs af aan al aangetrokken door muziek maar koos daar uiteindelijk niet voor. Hij pakte zijn gitaar pas weer in de tijd van Covid. Terwijl alles even stil lag vond Yens zijn passie voor het vertellen van verhalen en het uiten van emoties door middel van muziek.

Na het ontdekken van zijn nieuwe passie begon hij al snel zijn eigen liedjes te schrijven en te componeren. Zijn teksten zijn eerlijk en oprecht, en hij laat zich graag inspireren door zijn eigen levenservaringen en dat van anderen. Met zijn eigen stemgeluid en meeslepende melodieën weet Yens je mee te nemen op een emotionele reis door de ups en downs in het leven. Zijn liedjes zijn herkenbaar en troostend, maar ook hoopvol en inspirerend.

Meer informatie Yens : www.yensmusic.nl

Written by: Anita Huft

Rate it

0%