Muzieknieuws Eigen Studio Radio

Nieuwe Single Ruben Luders – Adem in

today29/03/2024

Background
share close

Hiermee laat Ruben direct zien wie hij is en waar hij (muzikaal) voor staat. ‘Adem in’ gaat over je leven weer op de rit hebben na een lastige en zware periode. Maar het nummer heeft vooral een mooie en vrolijke boodschap en Ruben hoopt dit met deze single over te kunnen
brengen. ‘Adem in’ is vanaf vandaag overal te streamen op de bekende platvormen. De videoclip is vanaf 22 maart beschikbaar op YouTube.

De 20-jarige Ruben Luders uit Groningen droomt al van kinds af aan van een carrière in de muziek. Zijn liefde voor muziek is hij steeds vaker gaan delen op social media zoals TikTok door filmpjes te plaatsen waar hij covers meezingt. Inmiddels heeft hij ruim 70.000 volgers op social media en de reacties op zijn filmpjes waren zo overweldigend dat hij hierdoor toch de stap heeft durven maken om zelf muziek uit te gaan brengen. Hij kwam in contact met producer en songwriter Michel Wijninga van Flexrecords, waarna een mooie samenwerking tot stand is gekomen. De komende jaren wil Ruben regelmatig Nederlandstalige muziek uitbrengen, zodat heel Nederland kennis kan maken zijn muziek. Met zijn eerste single ‘Adem in’ geeft Ruben direct een mooi visitekaartje af in de Nederlandstalige muziek.

Meer informatie Ruben Luders : Instagram Ruben Luders

Written by: Anita Huft

Rate it

0%