Muzieknieuws Eigen Studio Radio

Nieuwe Single Briana Dinsdale – Chasing Boys !

today22/02/2023

Background
share close

De Australische countryartiest Briana Dinsdale gaat 2023 in met een energie en een houding die haar leeftijd te boven gaat. Vers van het ondersteunen van Australische country-zwaargewichten The Wolfe Brothers in meerdere shows, is Briana nu klaar om haar nieuwste single ‘Chasing Boys’ uit te brengen. Deze vrolijke, brutale countrytrack is geïnspireerd op countryartiesten als Shania Twain, Miranda Lambert, Linda Ronstadt en The Eagles en breidt Dinsdale’s muzikaliteit als Americana- en countryartiest uit.

“Ik ben zo opgewonden om dit nummer in de wereld te hebben. Ik schreef het na een breuk toen ik in de war was over hoe ik met mijn emoties moest omgaan. Het was anders voor mij om geen droevig nummer te schrijven, maar eerder een brutaal, vrolijk countrynummer. Het is een van mijn favorieten om live te spelen, dus het was zo leuk om het de studio in te brengen.”

Briana blijft van kracht tot kracht gaan en brengt een verfrissende stijl van countrymuziek naar menigten in heel Australië. Ze kreeg steun van de Country Music Association, waar ze werd uitgeroepen tot winnaar van de Keith Urban Scholarship Award 2022 en werd verwelkomd in de Gibson Family als een officiële Epiphone-ambassadeur die haar verklaarde als een van de jongste ambassadeurs van het land. Na de aankondiging als Top 10 Finalist in de KIX Country/Groundwater Country Music Festival KIX Start Competition in 2022, trad Briana op met meerdere optredens en gastoptredens op het Tamworth Country Music Festival in 2023.

Meer informatie Briana Dinsdale : www.brianadinsdale.com

Written by: Anita Huft

Rate it

0%