Muzieknieuws Eigen Studio Radio

Justin Tonnema komt met “Kijk mij nu gaan”

today28/02/2024

Background
share close

Velen zullen Justin nog wel kennen. De in Enschede geboren zanger maar tegenwoordig wonende in het mooie en gezellige Borne, stond op jonge leeftijd al regelmatig op het Mega Piraten Festijn, bij de Regio Tap en was destijds talent van de maand bij Sterren.NL. Na een aantal singles te hebben uitgebracht is Justin tot vorig jaar gestopt met zingen. Na zijn comeback, wat hij vierde met de single “Die mooie dagen in Barbados”, vind de goedlachse en altijd vrolijke Justin Tonnema het nu weer eens tijd voor een nieuwe single.

Deze nieuwe singel “Kijk mij nu gaan” geproduceerd en opgenomen bij Roy Otters in Apeldoorn, is weer een echt Justin Tonnema nummer. Zelf is hij liefhebber van de piratenmuziek, maar ook van uptempo nummers en deze combinatie was de basis van dit nummer.

Dit vrolijke liedje is tot stand gekomen omdat ik elke dag zing of fluit, ook als ik op straat loop. Dan zing ik gewoon lekker mijn dingetjes hahaha lekker mezelf dus. Stukje tekst als, ‘Kijk mij nu gaan, niet te weerstaan en van deze avond krijg ik nooit meer genoeg’ kloppen ook wel, want als het gezellig is dan blijft ik vaak hangen en doe gezellig het feest verder mee vieren, want dat ben ik, aldus Justin Tonnema.

Meer informatie Justin Tonnema : Facebook Justin Tonnema

Written by: Anita Huft

Rate it

0%