Muzieknieuws Eigen Studio Radio

De nieuwe single van Danilo Wattez : Aan Het Strand In Spanje !

today19/07/2022

Background
share close

Na afgelopen december vond Danilo het weer tijd voor een nieuwe single! Vorig jaar was het een heel dilemma met de lockdown om nou wel of niet dit liedje uit te brengen, en dat hebben we niet gedaan vanwege de corona crisis, maar nu is het tijd om de zomerse klanken naar buiten te brengen! Aldus Danilo.
In 2018 zag zijn leven er nog totaal anders uit, in plaats van op het podium, zat hij op een wielrenfiets. Elke dag trainen en elk weekend er vol voor gaan in de wedstrijden door heel Europa heen. Helaas door blessure leed was het gedaan. Het lichaam wou niet meer, en er kwam ineens iets heel anders op zijn pad, zingen! Zodoende kwam eind dat jaar zijn eerste single uit ‘De Zon In Mij’.
In 2020 was Danilo zijn zomer. Toen bracht hij het nummer ‘Zingen Op Ibiza’ uit. Dit gaf zijn carrière een echte boost. Inmiddels 1,2 miljoen streams, een top 25 plek in de Sterren NL top 25 en elk weekend volle bak op het podium, werd het weer tijd voor een nieuwe zomerknaller!
Van Ibiza, werd het nu Mallorca. Daar is hij samen heen gevlogen met de camera man en een aantal vrienden, om een prachtige clip te schieten!
Danilo hoopt de echte zomervibe bij iedereen er in te krijgen! Wat perfect gaat lukken met dit nieuwe nummer.
Het nummer is opgenomen en geschreven in de studio van Vredeveld&Russchen, waar Danilo inmiddels zijn 5e nummer heeft opgenomen. De heren werken samen met grote artiesten, zoals Mart Hoogkamer, Tino Martin en nog vele andere! Ook hebben ze inmiddels al vele gouden platen aan de muur hangen!
De clip is geschoten door Xandro Media, die ook clips heeft gemaakt voor onder andere Jannes, Rene Karst en Frank van Etten.
CD Hamster gaat het nummer uitbrengen onder hun label ‘CD Hamster Music’.
Plug en promomotie : Score Promotions.
Meer informatie : Facebook Danilo Wattez

 

 

Written by: Anita Huft

Rate it

0%