Nieuwe Muziek

Single Marco Oostra – Barman !

todayAugust 11, 2022

Background
share close

‘De Barman’ is de nieuwe single van de Nederlandse pop/rock Singer-Songwriter Marco Oostra. Marco leeft en ademt muziek! Marco is begonnen met optreden in kleine restaurant- en bars waarbij hij zichzelf begeleidde op zowel de piano als op gitaar. Toen hij in 2014 de kans kreeg een vaste piano entertainer te worden van ‘Crazy Pianos’ in Scheveningen greep hij deze kans met beide handen aan.

Nu in 2022 is Marco gegroeid tot een ervaren piano entertainer die optreed door heel Nederland. Marco zijn stem heeft een aansprekende raspende kwaliteit die niet veel zangers kunnen evenaren. Hij nam deel aan verschillende talentenjachten zoals ‘The Voice of Holland’, ‘Popstars’, ‘All Together Now’ en ‘I Want Your Song’. Marco volgde op jonge leeftijd piano en gitaarlessen en studeerde ‘Muziek & Geluidsontwerp’ aan het Noorderpoort College in Groningen.

Meer informatie Marco Oostra : Facebook Marco Oostra

Written by: Anita Huft

Rate it

Previous post

Nieuwe Muziek

Single Jean Café – Rette Mich !

Jean Café (Cörvers), componist, tekstschrijver en zanger uit landgraaf, brengt nu zijn Duitstalige cd "Rette Mich" uit. Op 23 april 2022 was Jean Cörvers een van de finalisten van de Stauferkrone 2022 Schlagerwedstrijd in Donzdorf. Met dit nummer bereikte hij de finale en de bekende componist Ralf Siegl heeft zijn lied beoordeelt en met zijn mede juryleden kwamen zij tot de conclusie dat dit nummer ‘Winnaar beste Tekst & Platz […]

todayAugust 11, 2022


0%