Nieuwe Muziek

Single Arie Bosma – Ga Jij Nu Maar Weg !

todayAugust 11, 2022

Background
share close

Arie Bosma uit Dokkum, zit in de Auto Branche en heeft al wat jaren ervaring in de muziek. Als geluidsman voor o.a. Douwe Kamminga , Alex van Kammen en Grutte Geart is hij al wat op de hoogte van het reilen en zeilen in muziekland. Zo was hij bij een studio bezoek met Grutte Geart mee, en na afloop werd er wat na gezeten en gepraat, en zij Grutte ‘wanneer ga jij je eigen single opnemen ?’

Arie dacht dat laat ik mij niet 2 keer zeggen, en maakte een afspraak met Arjan Venemann Producent van de Studio. Zijn debuut single van Arie Bosma is klaar, en is getiteld “Ga Jij Nu Maar Weg”.
geproduceerd door Arjan Venemann, en de Clip is geschoten door Gerrit Driesen !

Meer informatie Arie Bosma : Facebook Arie Bosma

Written by: Anita Huft

Rate it

Previous post

Nieuwe Muziek

Single Marco Oostra – Barman !

'De Barman' is de nieuwe single van de Nederlandse pop/rock Singer-Songwriter Marco Oostra. Marco leeft en ademt muziek! Marco is begonnen met optreden in kleine restaurant- en bars waarbij hij zichzelf begeleidde op zowel de piano als op gitaar. Toen hij in 2014 de kans kreeg een vaste piano entertainer te worden van 'Crazy Pianos' in Scheveningen greep hij deze kans met beide handen aan. Nu in 2022 is Marco […]

todayAugust 11, 2022


0%