Interview

Spotlight met Thom Craane over single ”Een blik van jou” !

today26/07/2023

Background
share close

Wij zijn verheugd om jullie uit te nodigen om te luisteren naar een bijzondere en inspirerende aflevering van Spotlight! DJ Lexie heeft namelijk een boeiend gesprek gehad met niemand minder dan Thom Craane.

Tijdens deze opmerkelijke aflevering zal Thom Craane ons meenemen achter de schermen van zijn nieuwste single, genaamd ”Een blik van jou”. We krijgen een exclusief inzicht in de creatieve processen en inspiratie achter dit prachtige nummer dat de harten van vele luisteraars heeft veroverd.

Maar dat is nog niet alles! DJ Lexie heeft nog veel meer verrassingen voor jullie in petto. Hij zal met Thom Craane praten over zijn muzikale reis, zijn artistieke invloeden en wat hem drijft als artiest. Dit is de ultieme gelegenheid om Thom beter te leren kennen en zijn muziek op een dieper niveau te ontdekken.

Dus, zorg ervoor dat je de tijd neemt om te luisteren naar deze boeiende aflevering van Spotlight met DJ Lexie en Thom Craane. Het zal je gegarandeerd inspireren en een glimlach op je gezicht toveren.

Meer informatie Thom Craane : www.thomcraane.nl


InterviewSpotlight

Rate it
0%