Interview

Spotlight met Sander Kwarten

today27/07/2023

Background
share close

Sommige mensen worden geboren als ware artiesten, en Sander Kwarten is zonder twijfel een van die bijzondere individuen. Al op jonge leeftijd stond deze vrolijke volkszanger op diverse podia en veroverde hij menig talentenshow met zijn talent. In 2023 blijft hij trouw aan zijn passie voor muziek en verrast hij opnieuw met zijn nieuwste single genaamd ‘Hij Gaat Lekker’.

Met zijn eerdere hits zoals ‘Spreken Zonder Woorden’ en ‘Laat Ze Nou Maar’, die samen ruim boven de miljoen streams uitkwamen, verspreidt Sander Kwarten een golf van positiviteit door zijn muziek. Zijn nieuwste single zet deze trend voort en brengt nog meer optimisme met zich mee.

De bijbehorende videoclip vertelt het verhaal van een oude man die op een unieke en vermakelijke manier het gezegde “Hoe ouder, hoe gekker” bevestigt. Het is een glimlachwekkende en inspirerende toevoeging aan de vrolijke sfeer die Sander Kwarten in zijn muziek weet te creëren. Met zijn onmiskenbare talent en aanstekelijke positieve energie blijft Sander Kwarten de harten van velen veroveren, en zijn nieuwe single is daar het levendige bewijs van.


InterviewSpotlight

Rate it
0%