Interview

Spotlight met Hugo Beijeman

today27/07/2023

Background
share close

Een toevallig bezoek aan RTV Hollands Midden ter promotie van zijn vorige single bleek voor Hugo Beijeman het begin van een opwindende samenwerking met niemand minder dan producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio.

Tijdens het betreffende interview werd Hugo bijgestaan door Marco de Hollander, die achter de knoppen zat. Na afloop van het gesprek merkte Marco spontaan op dat de kenmerkende sound waar Verkooyen om bekend staat wellicht perfect bij Hugo zou passen. Deze opmerking bleef hangen en een tijdje later kreeg Hugo een briljant idee van een kennis, die toevallig piloot is. Hij opperde dat een 2023-versie van ‘Achter de wolken schijnt altijd de zon’, oorspronkelijk gezongen door de Vlaamse zanger Willy Sommers, een prachtig vervolg zou kunnen zijn voor Hugo’s muzikale carrière.

Met de gouden combinatie van Hugo’s talent, de inspiratie van een piloot en de expertise van producer Frank Verkooyen, begon het creatieve proces voor de nieuwe versie van het nummer. De zon die altijd achter de wolken schijnt, symboliseerde perfect het optimisme en de veerkracht van Hugo’s muzikale reis. Het resultaat was een onweerstaanbare en moderne interpretatie van het geliefde nummer, een meesterwerk dat de harten van luisteraars zal verwarmen en hen zal herinneren aan de kracht van hoop en doorzettingsvermogen.

Regenerate response


InterviewSpotlight

Rate it
0%