Spotlight

Spotlight met Frenkie over zijn single ”Beste Barman” !

today01/06/2023

Background
share close

Stap in de schijnwerpers en beluister nu de spetterende aflevering van “De Spotlight” met niemand minder dan Frenkie. Hij brengt je zijn gloednieuwe single “Beste Barman” en nog veel meer verrassingen!

In deze exclusieve podcast gaat DJ Lexie in gesprek met Frenkie over zijn nieuwste hit. Ontdek het verhaal achter de catchy beats en laat je meeslepen door de passie en creativiteit van deze opkomende ster.

Maar dat is niet alles! Frenkie en DJ Lexie duiken dieper in andere spannende onderwerpen. Van de inspiratie achter zijn muziek tot zijn persoonlijke groei en de weg naar succes, dit is de ultieme kans om Frenkie te leren kennen zoals nooit tevoren.

Laat je betoveren door Frenkie’s unieke geluid en voel de energie van “Beste Barman” door je aderen stromen. Deze podcastaflevering is een must voor alle muziekliefhebbers en fans van Frenkie.

Mis deze buitengewone luisterervaring niet! Stem nu af op “De Spotlight” en dompel jezelf onder in de wereld van Frenkie. Klaar om betoverd te worden door zijn talent en charme? Begin vandaag nog met luisteren!

🎶 Beluister nu de Spotlight van Frenkie en laat je meevoeren door de magie! 🎶


Spotlight

Rate it
0%