Interview

Spotlight met Dean Molenaar

today03/08/2023

Background
share close

Dean, de getalenteerde zanger, heeft inmiddels twee eigen singles uitgebracht, namelijk ‘Rondje Liefde’ en ‘Alles wat ik doe’. De eerste was een enorme hit in de kroegen, terwijl de tweede een heerlijk zomers nummer was dat het publiek wist te bekoren.

Het succes van ‘Rondje Liefde’ heeft ervoor gezorgd dat Dean vaak wordt geboekt op basis van dit nummer. Het publiek kent hem inmiddels van dit aanstekelijke lied. Hierdoor besloot Dean om wederom contact op te nemen met Pascal de Vormer, om samen in dezelfde stijl een opvolger te creëren. Samen met Peter de Wijn heeft Pascal de tekst geschreven en een melodielijn bedacht, die uiteindelijk door het getalenteerde team van Sonic Solutions is uitgewerkt tot een vrolijk en meeslepend nummer.

In deze nieuwe single zijn de geliefde accordeonklanken ruimschoots aanwezig, iets waar Dean als enorme fan van geniet. Deze klanken geven het nummer een unieke en authentieke sfeer. Bovendien zijn de live gitaarpartijen en het sfeervolle achtergrondkoortje toegevoegd, waardoor het geheel compleet en overtuigend klinkt.


InterviewSpotlight

Rate it
0%