Interview

Spotlight met Bart Heemskerk

today27/07/2023

Background
share close

Na de ontroerende tweetalige single ‘Leven zonder jou’ / ‘Sometimes when we touch’, die Bart Heemskerk speciaal opnam voor zijn dierbare en helaas overleden fan, Anita, is hij nu terug met een eigentijdse bewerking van een van de grootste hits van De Dijk: ‘Ik kan het niet alleen’.

Het nummer ‘Ik kan het niet alleen’ had een bijzonder persoonlijke betekenis voor Anita, en daarom besloot Bart om de gebruikelijke feestelijkheid die hij normaal gesproken bij een productie toevoegt, achterwege te laten. Hij koos ervoor om zijn belofte aan enkele radiostations waar te maken en in het voorjaar van 2023 terug te komen met een uptempo lied. Deze bijzondere versie van ‘Ik kan het niet alleen’ is het resultaat van zijn toewijding aan Anita en zijn creatieve talent.

Met deze bewerking weet Bart Heemskerk opnieuw de gevoelige snaren te raken en de boodschap van het originele nummer te behouden, terwijl hij er tegelijkertijd een eigentijdse en opbeurende draai aan geeft. Het is een eerbetoon aan de herinnering van zijn geliefde fan en een hartverwarmend geschenk voor iedereen die de kracht van muziek en liefde begrijpt.


InterviewSpotlight

Rate it
0%