DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Sabien Tiels : Ooit Kom Je Thuis !

2019 werd op de best mogelijke manier afgesloten door Sabien Tiels: Ze verzamelde een record aantal weken playlist op Radio 2, maar liefst 44 weken notering in de Vlaamse Ultratop en de LoErompet-­‐trofee voor Beste Originele Song 2019, uitgereikt door Vlapo, MENT en Sabam for Culture. Het moedigt Sabien aan om nog meer songs te schrijven, voor haarzelf en voor tal van haar collega’s (Eveline Cannoot, John Leo, Laura Lynn, Dana Winner, …).

Nieuwe Single Jens Deltour : Los Door De Nacht !

Jens Deltour weet ons te verrassen met deze LOS DOOR DE NACHT.

Zangeres Nathalie Komt Met Een Schlager “sag Noch Nicht”!

Zangeres Nathalie woonachtig in het altijd gezellige ’s-Hertogenbosch komt met een Duitse Schlager “Sag noch nicht” Al op hele jonge leeftijd werd duidelijk dat Nathalie zangeres wilde worden, haar eerste optreden was in Spanje op 8-jarige leeftijd. Vanaf die tijd was ze verknocht aan de muziek en droomde ze van een mooie carrière als zangeres. Waar het toen ooit begon voor mij, begon in Spanje het idee voor een eigen single. Ik kwam daar de bekende tekstschrijver Johnnie Bach tegen tijdens een optreden, we raakte met elkaar in gesprek.

Jurgen Geers uit Harfsen komt met debuut single “Naar het café” !

Nieuw talent grijpt ook de kans, Jurgen Geers heeft zijn droom werkelijkheid gemaakt, en komt met zijn allereerste single “Naar het café” waarvan hij de tekst zelf heeft geschreven. Het idee ontstond in de kroeg ,waar ik met een vriend zat. We hadden het over alle problematiek, terwijl in het Cafe alles zo relaxte is. Iedereen vrolijk. Dus moest daar het lied over gaan. Ik ben zelf een tekst gaan schrijven en vervolgens Martin Sterken gebeld en hij zag het wel zitten en zo ontstond “ Naar het café “ Zoals gezegd heeft Martin Sterken het geproduceerd en heeft het originele nummer “Santrope” van de Flippers gebruikt voor mijn nieuwe nummer.
Pagina 1 van 587
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.