Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Andréas uit Steenwijk komt met een heel bijzonder nummer “Mijn gebed”!

Zanger Andréas afkomstig uit Steenwijk en van middelbare leeftijd zoals hij zelf zegt, brengt het nummer “Mijn gebed” wat een boodschap is voor vele mensen die slecht nieuws hebben gehad inzake hun gezondheid. Hij heeft het nummer zelf geschreven nadat hij in directe omgeving ook te maken kreeg met levensbedreigende ziektes, en dat bij zowel jongere als oudere mensen.

Grandioze metamorfose voor “Handen naar boven van Edwin Kaljouw !

Zanger Edwin Kaljouw heeft het feestnummer “Handen naar boven” in een nieuw jasje gestoken. Vrijdag 1 november komt namelijk de clubmix van dit nummer uit: “Handen naar boven 2.0”. Dankzij deze remix genieten niet alleen de fans van de Nederlandstalige volksmuziek van Edwin zijn zangkunsten, ook de danceliefhebbers kunnen nu helemaal los gaan. De remix is geproduceerd door Matt Pop, een bekende producer die reeds diverse internationale remixes op zijn naam heeft staan. De vocale klanken heeft Edwin opnieuw ingezongen in de studio van Martin Sterken.

‘Jij’ de nieuwe single van Jan Spel !

Bij deze single stil blijven staan is gewoon geen optie”. Dat zegt Jan Spel over zijn nieuwe single “Jij”. Een swingende uptempo song die het gevoel van het jaren 80-90 discotijdperk weer helemaal tot leven brengt. ‘Jij’ is geschreven door de onlangs als beste producer van Nederland gekroonde Edwin van Hoevelaak die het ook produceerde. ‘Jij’ staat op het album “Laten we dansen” dat binnenkortzal verschijnen. De clip is geproduceerd door Zeno Groenewegen.

Nieuwe Single Ron Besselink : Die Dwaas !

‘Die Dwaas’ is de allernieuwste release van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Ron Besselink. Hiermee geeft hij een compleet eigen draai aan een prachtig levenslied, geschreven door Alie Bakker (bekend van o.a. Willem Barth, Django Wagner, Frank van Etten, Charelle e.v.a.). Uiteraard kwam deze single in samenwerking met Ron’s vaste producer Mario Veltman tot stand, en hiermee heeft Ron een perfecte opvolger in handen van de vorige single ‘Ga Dan’.
Pagina 1 van 519
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren