drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Quincy terug met ballad : Elke Nacht !

Quincy wil alleen singles uitbrengen waar hij volledig achter staat. Daarom heeft hij de afgelopen twee jaren geen singles uitgebracht, maar gewacht op de juiste. Deze heeft hij gevonden in 'Elke nacht'. 

Nieuwe Single Youri Sprenkels : Ik Zit Hier Met Mijn Foto's !

Wist u dat.. Youri Sprenkels begin deze eeuw als peuter al stond mee te zingen met de liedjes van André Hazes? Het was dan ook geen verrassing dat de Brabander, nadat hij zich als tiener meer en meer begon te ontwikkelen, later in de entertainmentwereld opduikt. In eerste instantie alleen achter de draaitafels maar zodra hij zanglessen gaat volgen, wordt al snel duidelijk waar zijn ambities liggen; namelijk het publiek vermaken als zanger/entertainer! In 2016 glundert Youri dan ook van oor tot oor als zijn allereerste single verschijnt. Het liedje ‘Ik Moet Me Laten Gaan’, is goed ontvangen en vormde de inleiding richting een misschien wel veelbelovende carrière.

Nieuwe Single Anita En Ed : Applejack !

Anita & Ed al jaren een begrip. Inmiddels geen plaats in Nederland waar ze niet zijn geweest. En overal zeer succesvol. Ook op de radio en televisie zijn ze vaak onderdeel. Zo stonden ze de afgelopen jaren in diverse televisie programma's o.a. bij Paul de Leeuw maar ook Late Night van RTL 4 . Ook op de radiostations vinden we dit populaire regelmatig op de playlijst.

De zingende timmerman Jan Schneider debuteert met feestelijke Hazes cover : Een Vriend !

Zanger Jan Schneider is geboren in Den Haag en woonachtig in Zoetermeer waar hij als zelfstandig ondernemer met veel plezier werkzaam is als Timmerman. Zingen is in eerste instantie alleen een leuke hobby, totdat precies een jaar geleden vrienden hem voor de grap opgeven voor een talentenjacht in ‘Café Het Afzakkertje’ in Leidschenveen. Tot zijn verbazing eindigt Jan als 2e, waarna hij regelmatig gevraagd wordt om optredens te verzorgen. Door alle positieve reacties besluit Jan om serieus met een muziekcarrière aan de slag te gaan.
Pagina 1 van 451
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren