Denise Troost komt met debuut singel : Als ik sorry zeg !

Denise is pas 18 jaar en komt met haar debuut single “Als ik sorry zeg”Denise Troost is een paar jaar geleden begonnen met het zingen en heeft destijds een nummer op genomen, die echter nooit is uitgebracht. Hierdoor kreeg ze de smaak te pakken, en is toen verder gaan kijken welke richting zij op wilde gaan.

Ricardo van Vugt komt met nieuwe singel : Ik zeg je bedankt!

In September 2017 kwam zijn vorige singel “ Zolang ik maar bij je ben” uit waar hij nog steeds lekker mee toert door Nederland en langs vele radiozenders maar toch komt hij met een nieuwe single uit : “IK ZEG JE BEDANKT”

Nieuwe single Peter van der Velden : Even alleen!

De in ’s Hertogenbosch geboren, maar thans in Waalwijk woonachtige zanger Peter van der Velden heeft een verrassende nieuwe single met als titel “Even Alleen”. De zanger is overigens niet alleen want heeft een professioneel team om zich heen, waaronder Jeffrey Weber die tekst en muziek heeft geschreven voor deze gloednieuwe single. Jeffrey die ook bekende hits schreef voor o.a. John de Bever heeft met “Even alleen” voor Peter van der Velden weer een heerlijke volkse meezinger met hitpotentie geschreven! De verwachtingen zijn hoog gespannen.

Nieuwe single Michael Nobbe : Hé weet jij wel !

Michael Nobbe komt na 3 uptempo singles en een prachtige ballad nu met een heerlijk fris nummertje. Deze keer is de single geschreven en geproduceerd door niemand minder dan Frank van Etten.
Pagina 1 van 144

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..