Nieuwe Single Sam Vanvelthoven : Ik Vind Jou Leuk !

Vorig jaar april kwam dit jonge ventje uit Roosendaal, als een duveltje uit een doosje de muziekwereld binnen stappen. Dat deed bij met de single "Als ik later eens trouw", het nummer van John(ny) de Bever die door Manfred Jongenelis in een frisse uitvoering werd gestopt. Dit bracht zoveel positiviteit met zich mee dat een 2de single niet kon uitblijven.

Perry Zuidam geeft Toffe Jongens nieuw leven !

Dat nostalgie leeft in de Nederlandstalige Muziek, heeft Perry Zuidam in 2018 bewezen.De ouderen zingen de oude hits weer volop mee en de jongere generatie vind het erg leuk om de liedjes van lang geleden te leren kennen.

Nieuwe Single Maria Goosen : Je vader is hier !

De uit Kampen afkomstige zangeres Maria Goosen heeft in 2018 flink van zich laten horen door middel van haar singles "Bandido", "Waar ben je" en haar debuutsingle "zweven op de wind".Haar karaktervolle stem en verfrissende uitstraling wordt langzamerhand ontdekt door de liefhebbers van het Nederlandstalige lied.

Marco Kimsen staat stil bij ‘Als ik morgen niet meer wakker word'!

De vlaamse zanger/ entertainer Marco Kimsen werd in 2018 geconfronteerd met twee sterfgevallen. Op een gegeven moment bedacht hij zich van dat het heel erg moet zijn als je s’ ochtend niet meer wakker wordt. Een fractie later kreeg hij het idee om misschien wel een nummer uit te brengen met de titel ‘Als ik morgen niet meer wakker word’. Hij nam contact op met z’n productieteam, bestaande uit Charlotte Therssen, Roel de Ruyter en Lex de Groot die zijn idee verder uitwerkten.
Pagina 1 van 310

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..