Agenda

Zondag 16 Juli 14:00 uur : Roulette met Lars Hagen, Mitchell Schipper, Xandra Allegro en Jeffrey Compier !

today 16/07/2023


Background
share close

Na het ongekende succes van de vorige aflevering, is Team FM verheugd om aan te kondigen dat op zondag 16 juli een nieuwe aflevering van het populaire programma Team Roulette wordt uitgezonden. Dit live-programma belooft opnieuw een sprankelende 2 uur durende show te worden, boordevol optredens van getalenteerde artiesten.
De ervaren presentator Hans Beumer zal opnieuw de rol van gastheer op zich nemen en de luisteraars voorstellen aan vier uitzonderlijke deelnemers: Lars Hagen, Mitchell Schipper, Xandra Allegro en Jeffrey Compier. Samen zullen zij de uitdaging aangaan om Team Roulette te betoveren, waarbij ze elk hun eigen unieke stijl en stem zullen laten horen.
Tijdens het programma van 14.00 tot 16.00 zal Hans boeiende gesprekken voeren met de deelnemers, waardoor de luisteraars een dieper inzicht krijgen in hun wereld. Ze zullen vertellen over hun passie, dromen en natuurlijk de prachtige liedjes die ze ten gehore zullen brengen. Het belooft een middag vol inspiratie en muzikaal genot te worden.
Het publiek dat aanwezig was bij eerdere uitzendingen was razend enthousiast, en ook de reacties van de luisteraars waren buitengewoon positief. Met zoveel talent op het podium, elk met hun eigen unieke stijl en voorkeuren, zal Team Roulette opnieuw een schitterend en gevarieerd programma bieden.
Voor diegenen die graag willen meeluisteren, nodigen wij u van harte uit om af te stemmen op Team FM op zondag 16 Juli. Mis deze kans niet om kennis te maken met Lars Hagen, Mitchell Schipper, Xandra Allegro en Jeffrey Compier, en te genieten van een avond vol muzikale verrassingen.
En dat is nog niet alles! Voor degenen die de artiesten ook graag willen zien optreden, bieden wij de mogelijkheid om Team Roulette gratis te bekijken via de livestream op teamfm.nl. Zo kunt u het programma met beeld volgen en genieten van een complete ervaring.


Details
Begin 16/07/2023 H 2:00 pm
End 16/07/2023 H 3:00 pm
Rate it
0%