Zondag 14 Mei 14:00 uur : Roulette met Jorny Evers, Nina la Vida, Priscilla Ophof en John van den Dries !

today 14/05/2023


Background
share close

Maak je klaar voor een spetterende zondagmiddag met Team FM’s programma Team Roulette! Op zondag 14 mei zal Hans Beumer je meenemen op een 2 uur durende reis vol live optredens en interviews met 4 fantastische artiesten. Jorny Evers, Nina la Vida, Priscilla Ophof en John van den Dries zullen deelnemen aan het programma en samen Roulette volzingen.

Dit programma is anders dan andere muziekshows, omdat het draait om de kennismaking tussen de artiesten en de luisteraars. Door middel van interviews en live optredens leer je meer over de passie en dromen van deze artiesten en kom je te weten wat hen inspireert in hun muziek. Bovendien zullen de artiesten samen duetten zingen en het publiek verrassen met hun combinaties op het podium.

De vorige liveshow was een groot succes en het publiek was razend enthousiast. Maar dit keer zal het nog beter worden! Met zoveel verschillende combinaties op het podium wordt het een prachtig en afwisselend programma. Mis deze kans niet om de artiesten live te zien en te horen. Je kunt meeluisteren via de radio of de Team FM app downloaden. En als je het echt niet wilt missen, kun je de livestream gratis volgen op teamfm.nl.

Dus, blokkeer je agenda op zondagmiddag en bereid je voor op een geweldige show met Team FM’s Team Roulette!


Details
Begin 14/05/2023 H 2:00 pm
End 14/05/2023 H 4:00 pm
Rate it
0%