Agenda

Zaterdag 7 Oktober 14:00 uur : Verhaal achter de plaat ”Ik heb jou altijd al willen kussen” van Frank Oomen !

today 07/10/2023


Background
share close

Op zaterdag 7 oktober vanaf 14:00 uur hebben we een bijzondere gast in onze studio: Frank Oomen! Deze muzikale duizendpoot brengt op zijn 64ste levensjaar zijn allereerste single uit, en dat is echt uniek. Frank heeft zijn hele leven lang met muziek geleefd, maar pas recentelijk voelde hij de drang om zijn eigen single te delen met de wereld.

Ooit begon Frank met optredens tijdens dagbestedingen, waar hij op keyboard speelde en zangeres Nicole begeleidde. Maar iets magisch gebeurde tijdens die momenten, en Frank ontdekte zijn liefde voor zingen. Hij besloot drie jaar geleden zangles te nemen en nu, na twee jaar zingen op dagbestedingen, is het moment eindelijk daar om zijn droom te verwezenlijken.

Zijn debuutsingle, genaamd “Ik heb jou altijd al willen kussen,” is een emotioneel en hartverwarmend nummer dat Frank graag met jullie wil delen. Tijdens de uitzending zal hij niet alleen over zijn muzikale reis vertellen, maar ook meer onthullen over dit speciale nummer en nog veel meer!

Mis dit unieke moment niet en luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB kanaal, 96.0 in Stadskanaal, 93.5 in Emmen, of via onze handige APP! Wil je een kijkje nemen in de studio en Frank persoonlijk ontmoeten? Bezoek dan onze website www.teamfm.nl/live voor de live studio-ervaring.

Meer informatie Frank Oomen : Facebook Frank Oomen


Details
Begin 07/10/2023 H 2:00 pm
End 07/10/2023 H 3:00 pm
Rate it
0%