Agenda

Zaterdag 5 Augustus 18:00 uur : “Feestelijke Avond vol Muziek met Chris de Roo: Luister naar zijn Favorieten en Nieuwe Zomerse Single ‘Viva la vida’!

today 05/08/2023


Background
share close

Op Zaterdag 5 Augustus vanaf 18:00 uur hebben we een bijzondere gast in onze studio: Chris de Roo!

Chris is al 20 jaar actief in de muziekwereld en we kennen hem allemaal van zijn geweldige hits, waaronder ‘Ergens Hier Op Deze Wereld’, ‘Wat Een Ander Ook Zegt’ en het prachtige duet ‘Niemand Weet’ met Janneke de Roo.  Nu krijg je de kans om Chris van dichtbij te leren kennen, want hij zal een paar uur lang zijn eigen radio-uitzending maken! Ben je nieuwsgierig naar Chris de Roo’s favoriete muziek? Dan mag je dit zeker niet missen!

Maar dat is nog niet alles, want Chris heeft ook een splinternieuwe single uitgebracht genaamd “Viva la vida”! Het is een vrolijke zomerse single waar hij ongetwijfeld alles over zal vertellen en nog veel meer!

Mis deze unieke kans niet en luister gezellig mee via onze audiostream op http://audiostreamen.nl/teamfm, of stem af op ons DAB-kanaal. In Stadskanaal kun je ons vinden op 96.0 en in Emmen op 93.5. Natuurlijk hebben we ook onze handige APP, waar je ons kunt vinden!

En voor de nieuwsgierige luisteraars bieden we zelfs een kijkje achter de schermen in onze studio via www.teamfm.nl/live. Zo kun je de sfeer proeven van Chris de Roo’s radio-uitzending en alles van dichtbij meemaken.

Zorg dat je erbij bent op Zaterdag 5 Augustus om 18:00 uur, en geniet samen met ons van de muzikale reis en de nieuwe zomerse single van Chris de Roo!  We kijken ernaar uit om deze gezellige avond met jou te beleven. Tot dan!

Meer informatie Chris de Roo : Facebook Chris de Roo


Details
Begin 05/08/2023 H 6:00 pm
End 05/08/2023 H 8:00 pm
Rate it
0%