Agenda

Zaterdag 30 September 15:00 uur : Verhaal achter de plaat ”Onder de Zomerzon” van Dubbel Solo !


Background
share close

Op zaterdag 30 september vanaf 15:00 uur hebben we een geweldig duo in de studio: Dubbel Solo! De getalenteerde muzikanten Meriam Bruggink en Willem Jansen delen hun passie voor de muziek van Boney M, de legendarische Duitse discogroep die in 1978 een enorme hit scoorde met ‘Rivers of Babylon.’

Dubbel Solo ging op zoek naar een zomers nummer met nostalgische vibes en gaf producer en tekstschrijver Martin Sterken de uitdaging om een melodie te creëren die aan hun verwachtingen voldeed. Het resultaat is hun nieuwe single ‘Onder de Zomerzon,’ waarin de caribische sfeer van het iconische nummer ‘Rivers of Babylon’ is verweven.

Wil je meer weten over hun muzikale reis en deze nieuwe release? Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, frequentie 96.0 in Stadskanaal, frequentie 93.5 in Emmen, of download onze app. Je kunt zelfs een kijkje nemen in de studio via www.teamfm.nl/live. Mis dit interview niet, want Dubbel Solo zal je alles vertellen en nog veel meer! Het belooft een muzikale middag vol verrassingen te worden.

Meer informatie Dubbel Solo : www.dubbelsolo.nl


Details
Rate it
0%