Agenda

Zaterdag 30 September 14:00 uur : Verhaal achter de plaat ”Blijf vannacht” van Maarten Seegers !

today 30/09/2023


Background
share close

Op zaterdag 30 september vanaf 14:00 uur hebben we een bijzondere gast in de studio: Maarten Seegers, de getalenteerde Nederlandse zanger uit Millingen aan de Rijn! Sinds 2020 heeft Maarten de muziekscene betoverd met zijn unieke stem en muzikale passie.

Maarten begon zijn muzikale reis als lid van de band “Net Als Toen,” waarin hij samenwerkte met getalenteerde muzikanten, waaronder zijn eigen vader. Samen brachten ze de prachtige muziek uit de jaren 60 en 70 tot leven, met nummers van artiesten als The Shadows, Elvis Presley, Cliff Richards en Albert Hammond.

Maar Maarten’s doorbraak kwam in augustus 2022, toen hij opgemerkt werd door Talpa en werd uitgenodigd om deel te nemen aan het SBS6-programma “Liedje op het eerste gezicht.” Voor Maarten betekende dit zijn allereerste optreden op een groot podium, voor een enthousiast publiek en op nationale televisie.

In april 2023 bracht Maarten zijn debuutsingle “Kleuren” uit, die met lovende reacties werd ontvangen. Dit succes moedigde Maarten aan om samen met componisten Robert Vredeveld en Jeroen Russchen te werken aan zijn nieuwe single, ‘Blijf Vannacht,’ die net zo veelbelovend is als zijn debuut.

Maarten zal alles vertellen over zijn muzikale reis en zijn nieuwe single tijdens het interview. Mis dit niet! Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, frequentie 96.0 in Stadskanaal, frequentie 93.5 in Emmen, of download onze app. Je kunt zelfs een kijkje nemen in de studio via www.teamfm.nl/live. Het wordt een muzikale middag om naar uit te kijken!

Meer informatie Maarten Seegers : www.maartenseegers.nl


Details
Begin 30/09/2023 H 2:00 pm
End 30/09/2023 H 3:00 pm
Rate it
0%