Zaterdag 3 Juni 15:00 uur : Het verhaal achter de plaat “Jij bent de liefde van mijn leven” van Hermano !

today 03/06/2023


Background
share close

🎶🌞 Zaterdag 3 juni, vanaf 15:00 uur, staat er iets bijzonders te gebeuren in onze studio! We zijn verheugd om Hermano (Herman Massing) te verwelkomen, die ons alles zal vertellen over het inspirerende verhaal achter zijn nieuwste hit: “Jij bent de liefde van mijn leven”!

Hermano groeide op in het bruisende Den Haag, op het woonwagenkamp. Hij ademde muziek in vanaf jonge leeftijd en reisde met zijn familie naar verschillende plekken om samen muziek te maken. Het was zijn vrouw die hem introduceerde in de moderne muziek en hem aanspoorde om het zelf ook te proberen. En dit jaar is hij terug met een nummer dat hij heeft opgenomen bij ANRO Productions in Apeldoorn. Samen met Roy Otters voelde hij meteen een connectie, en samen hebben ze het zomerse lied “Jij bent de liefde van mijn leven” gecreëerd! Hermano zal tijdens ons programma alles over dit nummer en nog veel meer onthullen. Het wordt een onvergetelijke ervaring!

Dus stem gezellig met ons af op http://audiostreamen.nl/teamfm, via ons DAB-kanaal, op 96.0 FM in Stadskanaal, 93.5 FM in Emmen, of gebruik onze handige app! Wil je de magie van het moment echt beleven? Neem dan een kijkje in de studio via www.teamfm.nl/live. Je wilt dit niet missen!

Laat je onderdompelen in de muzikale wereld van Hermano en ontdek het verhaal achter zijn prachtige lied. Zaterdag belooft een middag vol passie en verrassingen te worden. Zorg dat je erbij bent!

Meer informatie Hermano : www.hermano-entertainment.nl


Details
Begin 03/06/2023 H 3:00 pm
End 03/06/2023 H 4:00 pm
Rate it
0%