Zaterdag 3 Juni 14:00 uur : Het verhaal achter de plaat ”Tot aan de horizon” van Karel Verspaget !

today 03/06/2023


Background
share close

🎶🎉 Zaterdag 3 juni, vanaf 14:00 uur, staat er iets geweldigs te gebeuren in onze studio! We verwelkomen niemand minder dan de muzikale legende Karel Verspaget, klaar om ons alles te vertellen over het buitengewone verhaal achter zijn nieuwste hit: ”Tot aan de horizon”!

Karel Verspaget, afkomstig uit het bruisende Sittard, heeft al maar liefst 50 jaar lang de muziekwereld betoverd met zijn talent. Van optredens in Paradiso tot het voorprogramma van de Golden Earring, deze artiest heeft het allemaal meegemaakt! En vandaag de dag blijft hij zijn muzikale pad bewandelen als solomuzikant, waarbij hij elk genre met verve beheerst: van feesten en evenementen tot carnaval en het Oktoberfest, en van jaren ’70/’80-hits tot Duitse schlagers en Nederlandstalige pareltjes. Karel Verspaget brengt het allemaal tot leven!

Muziek is zijn alles, zijn passie die hem ‘s ochtends doet ontwaken en ‘s avonds doet inslapen. En wanneer hij niet op het podium staat, brengt hij zijn tijd door in zijn eigen opnamestudio, waar hij platen opneemt die de harten van velen raken. Met Karel is het altijd feest!

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Karel Verspaget nu ook nog eens een gloednieuwe single uitgebracht: ”Tot aan de horizon”! Dit nummer is een meesterwerk op zich en Karel zal er tijdens ons programma alles over vertellen, en zelfs nog veel meer! Mis dit niet!

Dus, stem gezellig met ons af op http://audiostreamen.nl/teamfm, via ons DAB-kanaal, op 96.0 FM in Stadskanaal, 93.5 FM in Emmen, of via onze handige app! Wil je de magie van het moment echt ervaren? Kijk dan live mee in de studio via www.teamfm.nl/live. Het wordt een middag vol muzikaal plezier en bijzondere verhalen die je niet wilt missen!

Zorg dat je erbij bent en laat je onderdompelen in de wereld van Karel Verspaget en zijn prachtige muziek.

Meer informatie Karel Verspaget : Facebook Karel Verspaget


Details
Begin 03/06/2023 H 2:00 pm
End 03/06/2023 H 3:00 pm
Rate it
0%