Zaterdag 27 Mei 14:00 uur : Het verhaal achter de plaat ”Elke dag” van Jeroen Weerdenburg !

today 27/05/2023


Background
share close


Komende zaterdag, 27 mei, hebben we een bijzondere gast in de studio: Jeroen Weerdenburg! Hij zal ons alles vertellen over het verhaal achter zijn nieuwste single, ”Elke dag”.

Jeroen is geboren en getogen in Amsterdam, en groeide op in een muzikale familie. Zijn passie voor muziek werd al op jonge leeftijd aangewakkerd en hij nam dan ook drum- en zanglessen. In 2008 bracht hij zijn eerste single, ”JIJ”, uit en sindsdien heeft hij een eigen sound ontwikkeld die perfect aansluit bij zijn persoonlijke voorkeur: Nederlandstalige pop.

Benieuwd naar het verhaal achter Jeroens nieuwste single? Mis dan niet onze uitzending op zaterdag 27 mei vanaf 14:00 uur! Luister gezellig mee via de livestream op https://22543.live.streamtheworld.com/TEAMFM.mp3. Heb je een DAB-radio? Stem dan af op ons DAB-kanaal. In Stadskanaal kun je ons vinden op 96.0, en in Emmen op 93.5. Natuurlijk kun je ook onze handige app gebruiken om te luisteren. En voor degenen die visueel willen meegenieten, is er een livestream op www.teamfm.nl/live.

Mis dit unieke interview met Jeroen Weerdenburg niet, waarin hij niet alleen zijn nieuwe single ”Elke dag” bespreekt, maar ook nog veel meer zal delen over zijn muzikale reis en inspiratie. Zorg dat je erbij bent en geniet van een gezellige middag vol muziek en interessante verhalen!

Meer informatie Jeroen Weerdenburg : www.jeroenweerdenburg.nl


Details
Begin 27/05/2023 H 2:00 pm
End 27/05/2023 H 3:00 pm
Rate it
0%