Agenda

Zaterdag 26 Augustus 14:00 uur : Verhaal achter de plaat ”Doe mij een drankje” van Kris van de Straat !

today 26/08/2023


Background
share close

Ben je klaar voor een boeiend kijkje achter de schermen van de muziekwereld? We hebben Kris, de getalenteerde videoproducer én opkomende volkszanger, te gast in onze studio! Samen met zijn cameraman werkt hij aan een intrigerende documentaire over de weg naar het worden van een volkszanger. Van het schrijven en bedenken van eigen liedjes tot het inzingen van zijn nieuwste single – Kris deelt alle ins en outs met jou.

Heb je je ooit afgevraagd waar de inspiratie voor zijn originele nummers vandaan komt? Kris laat je meekijken in zijn creatieve proces en deelt zijn visie op het belang van eigen liedjes schrijven. Hij heeft een frisse kijk op muzikaliteit en kunstenaarschap, en hij bewijst dat met zijn nieuwste hit waarin hij een klassieker van ABBA in een geheel nieuw jasje steekt.

Mis deze kans niet om Kris te horen spreken over zijn muzikale avonturen, zijn nieuwe single en nog veel meer! Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, onze DAB Kanalen, frequentie 96.0 in Stadskanaal, 93.5 in Emmen, of gebruik onze handige APP. Wil je zelfs een kijkje nemen in de studio? Dat kan via www.teamfm.nl/live.

Meer informatie Kris van de Straat : Facebook Kris van de Straat


Details
Begin 26/08/2023 H 2:00 pm
End 26/08/2023 H 3:00 pm
Rate it
0%