Agenda

Zaterdag 23 September 15:00 uur : Verhaal achter de plaat ”Mensen om me heen” van Bernardo !

today 23/09/2023


Background
share close

Op zaterdag 23 september, vanaf 15:00 uur, hebben we een bijzondere gast in onze studio: Bernardo! Het verhaal van Bernardo is er een rechtstreeks uit een sprookje, dat begon op TikTok en uitmondde in een geweldige muzikale reis.

Het begon allemaal toen de dochter van Bernardo hem aanspoorde om een video op TikTok te plaatsen. Wat volgde, overtrof alle verwachtingen, want binnen een half uur werd zijn video meer dan 121.000 keer bekeken! Onder die kijkers bevond zich iemand met een scherp oor voor talent, die contact opnam met Bernardo en aanbood om zijn sponsor te worden. Ze zagen potentieel en besloten samen te werken om Bernardo’s naam te laten groeien.

Om dit te laten slagen, was een geweldige muziekproductie de sleutel. De sponsor regelde een ontmoeting met de gerenommeerde producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Bernardo kreeg volledige creatieve vrijheid om te beslissen wat hij wilde maken.

Het resultaat is verbluffend: Bernardo besloot om een klassieker nieuw leven in te blazen, namelijk het nummer “Mensen op me heen” van Bobby Prins, dat hij koesterde uit zijn vakanties in België. Dit rustige lied kreeg een vrolijke twist en werd verrijkt met de inbreng van topmuzikanten Daniël Metz en Marcel Fisser.

Bernardo is opgetogen en hoopt dat de diepgaande boodschap van het nummer, dat het belang van vrienden benadrukt, velen zal raken. Mis deze unieke reis van Bernardo niet! Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, op 96.0 in Stadskanaal, 93.5 in Emmen, of via onze handige APP! Je kunt zelfs een kijkje nemen in de studio via www.teamfm.nl/live. Wees erbij en laat je betoveren door het verhaal en de muziek van Bernardo.

Meer informatie Bernardo : Facebook Bernardo


Details
Begin 23/09/2023 H 3:00 pm
End 23/09/2023 H 4:00 pm
Rate it
0%