Agenda

Zaterdag 23 September 14:00 uur : Verhaal achter de plaat ”De reden” van Michael Pigge & Juan Richard !

today 23/09/2023


Background
share close

Op zaterdag 23 september om 14:00 uur hebben we een speciale traktatie voor jullie in petto! Juan Richard komt naar onze studio om alles te vertellen over het fantastische duet dat hij heeft uitgebracht met niemand minder dan Michael Pigge, genaamd ‘De Reden.’

Dit duet is een herkansing voor ‘De Reden,’ dat oorspronkelijk in 2021 werd uitgebracht midden in de coronapandemie. Door de omstandigheden kreeg dit geweldige nummer niet de aandacht die het verdiende. Maar nu, met de steun van Ton van Gils van Nationale Artiesten Parade, hebben Michael en Juan besloten om een aangepaste versie op te nemen en het opnieuw onder de aandacht te brengen onder zijn label.

In de studio van Juan Richard in Almelo werd een gloednieuwe versie opgenomen, gebaseerd op de Argentijnse hit ‘Mentisora’ van Ráfaga. De zomerse accordeonpartijen werden prachtig ingespeeld door Daniël Metz, waardoor dit nummer nog beter klinkt dan ooit tevoren.

Mis deze herkansing niet! Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, op 96.0 in Stadskanaal, 93.5 in Emmen, of via onze handige APP! Je kunt zelfs een kijkje nemen in de studio via www.teamfm.nl/live. Zorg dat je erbij bent om dit geweldige verhaal achter ‘De Reden’ te ontdekken en te genieten van deze geweldige muziek. Tot dan!

Meer informatie Juan Richard : www.juanrichard.nl


Details
Begin 23/09/2023 H 2:00 pm
End 23/09/2023 H 3:00 pm
Rate it
0%