Agenda

Zaterdag 22 Juli 15:00 uur : Verhaal achter de plaat ”Adios amigo” van Marlous en Spang !

today 22/07/2023


Background
share close

Op zaterdag 22 juli om 15:00 uur hebben we een geweldige traktatie voor jullie in de studio! Marlous en Spang zijn te gast en ze gaan alles vertellen over hun splinternieuwe single “Adios amigo.”

Voor Marlous is het zeker niet de eerste keer dat ze een succesvol duet uitbrengt. Samen met René Karst, Jeroen Russchen en Piet Jr. heeft ze al eerder geweldige hits gelanceerd. Voor Spang! is dit echter een compleet nieuwe ervaring. Hij was dan ook zeer verrast en vereerd toen Marlous hem vroeg om samen een lied op te nemen dat het ultieme zomergevoel overbrengt.

Benieuwd naar het verhaal achter deze aanstekelijke single? Mis dan niet de kans om live mee te luisteren naar het inspirerende gesprek met Marlous en Spang! Stem af via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal op 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen, of luister via onze handige APP!

Wil je de magie in de studio zelf ervaren? Breng dan een virtueel bezoek aan de studio via www.teamfm.nl/live en voel de energie terwijl Marlous en Spang hun zomerknaller delen.

Meer informatie Spang : Facebook Spang

Meer informatie Marlous : www.marlous-oosting.nl


Details
Begin 22/07/2023 H 3:00 pm
End 22/07/2023 H 4:00 pm
Rate it
0%