Op zaterdag 16 september om 14:00 uur hebben we een geweldige traktatie voor je! Niemand minder dan Djason Janssen zal onze studio betreden. Djason heeft in anderhalf jaar tijd de muziekwereld veroverd met twee onweerstaanbare singles die de dansvloer veroverden en hem talloze lofuitingen opleverden. Zijn talent bleef niet onopgemerkt, en hij werd steeds vaker uitgenodigd om op te treden bij diverse evenementen.

Tijdens een van zijn optredens kwam Djason in contact met de getalenteerde Frank Verkooyen. Wat bleek? Frank is niet alleen een begenadigd zanger, maar ook de trotse eigenaar van The Boom! Music studio in De Meern. Het was het juiste moment voor Djason om een nieuwe muzikale koers te varen, en het klikte met Frank. Djason vertelt enthousiast: “Ik had in gedachten om een cover op te nemen, en het was bijna magisch dat Frank een Nederlandstalige versie had van ‘Nur ein Kuss, Maddalena’ van Michael Holm klaarliggen. Zodra ik de demo hoorde, wist ik dat dit mijn volgende single moest worden: ‘Nog een kus voor ik wegga’. En dat is precies waar Djason alles over zal vertellen, en nog veel meer!

Mis dit unieke gesprek niet! Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, via ons DAB-kanaal, op 96.0 in Stadskanaal, 93.5 in Emmen, of via onze app! Wil je zelf een kijkje achter de schermen nemen? Bezoek dan onze studio via www.teamfm.nl/live. Het wordt een onvergetelijke middag vol muziek en inspirerende verhalen. Tot dan! 🎶🎤📻

Meer informatie Djason Janssen : Facebook Djason Janssen

0%