Agenda

Verhaal achter de plaat ”Zeg wie ben jij” van Johan Bee !

today 20/01/2024


Background
share close

Op zaterdag 20 januari om 15:00 uur staat de energieke Johan Bee in onze studio! Misschien wel de meest positieve artiest van Nederland, die muziek als zijn levenselixer gebruikt om stralend en vrolijk door het leven te gaan. Geen strijd voor een megahit, maar pure passie voor muziek, en zelfs tijdens de donkerste wintermaanden weet hij de zon te laten schijnen.

Johan Bee, een inspirerend voorbeeld voor velen, bewijst dat leeftijd geen rol speelt als het gaat om het najagen van je passies. Zijn tweede single, getiteld ‘Zeg Wie Ben Jij,’ laat je nieuwsgierig achter over de vraag: Wie ben jij? Johan onthult beetje bij beetje het antwoord.

Laat je betoveren door zijn verhaal, zijn muziek en zijn unieke kijk op het leven. Johan Bee zal alles vertellen over zijn nieuwste single en nog veel meer! Mis dit vrolijke en inspirerende gesprek niet! Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB Kanaal, op 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen, of via onze APP! Ook kun je meekijken via www.teamfm.nl/live.

Meer informatie Johan Bee : Facebook Johan Bee


Details
Begin 20/01/2024 H 3:00 pm
End 20/01/2024 H 4:00 pm
Rate it
0%