Agenda

Verhaal achter de plaat ”Volle kracht vooruit’ van Zangeres Mandy !

today 02/12/2023


Background
share close

Op zaterdag 2 december, vanaf 16:00 uur, verwelkomen we de talentvolle Zangeres Mandy in de studio! Na een korte afwezigheid keert zij met overtuiging en vastberadenheid sterker dan ooit terug in de muziekscene, dankzij haar samenwerking met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. Haar muzikale toekomst ziet er rooskleurig uit, en ze heeft een duidelijk doel voor ogen: doen waar je gelukkig van wordt.

De zangeres uit het Twentse kerkdorpje Lattrop geniet van elk optreden en streeft ernaar haar publiek de tijd van hun leven te bezorgen. Met haar levensmotto “Doe het nu, het leven wacht niet” wil ze alles uit het leven halen. Haar nieuwe (autobiografische) single ‘Volle kracht vooruit’ spreekt boekdelen, en Mandy zal alles vertellen over de inspiratie achter dit nummer.

Luister gezellig mee op zaterdag 2 december via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, op 96.0 in Stadskanaal, 93.5 in Emmen, of via onze app! En voor een kijkje achter de schermen, bezoek www.teamfm.nl/live. Mis deze kans niet om het verhaal achter de krachtige comeback van Zangeres Mandy te ontdekken en samen met haar volle kracht vooruit te gaan!

Meer informatie Mandy : www.zangeresmandy.nl


Details
Begin 02/12/2023 H 4:00 pm
End 02/12/2023 H 5:00 pm
Rate it
0%