Agenda

Verhaal achter de plaat ”Vergeet nooit” van Bryan Stricker

today 18/05/2024


Background
share close

Zaterdag 17 mei vanaf 15:00 uur hebben we een bijzondere gast in de studio: Bryan Stricker!  Hij komt alles vertellen over zijn nieuwste single “Vergeet Nooit”, een van zijn meest persoonlijke liedjes tot nu toe.

Met eerdere hits zoals “Laat Mij Maar Lekker Leven” en “Hou Van Mij!” heeft Bryan Stricker al vele harten veroverd. Met zijn unieke stem en onmiskenbare talent deelt hij nu een diep emotioneel nummer dat hij samen met Sander de Groot heeft geschreven. “Vergeet Nooit” is een liefdevolle boodschap aan zijn dochter, een herinnering dat hij er altijd voor haar zal zijn, zelfs als hij er fysiek niet meer is.

Bryan vertelt: “Dit liedje ontstond na een gesprek met mijn dochter, die vroeg of ik ooit dood zou gaan. Ik wilde haar op een luchtige manier geruststellen en besloot een lied te schrijven dat haar altijd zal herinneren aan mijn liefde en trots.”

Voor alle vaders zal dit nummer herkenning oproepen, als een prachtige erfenis aan hun kinderen.

Luister mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB Kanaal, 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen, of via onze APP! Of kijk mee via www.teamfm.nl/live.

Kom luisteren naar het verhaal achter “Vergeet Nooit” en geniet van de muziek van Bryan Stricker!

Meer informatie Bryan Stricker : www.bryanstricker.nl


Details
Begin 18/05/2024 H 3:00 pm
End 18/05/2024 H 4:00 pm
Rate it
0%