Agenda

Verhaal achter de plaat ”Ursula” van Feest DJ Mario !

today 16/12/2023


Background
share close

Op zaterdag 16 december laten we de feestvreugde los in de studio, want Feest DJ Mario gaat voor goud met zijn gloednieuwe single! Voor het eerst in zijn carrière brengt hij een 2.0 versie van het meesterwerk ‘Ursula’ van de New Four, getransformeerd door producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio.

Feest DJ Mario, bekend van zijn opzwepende Après-ski sets op Gran Canaria, heeft de dansvloer veroverd met zijn unieke stijl. Nu verrast hij ons met een feestelijke herinterpretatie van een klassieker uit 1983, gevonden in een stoffige platenkoffer op zolder.

In samenwerking met Frank Verkooyen heeft Feest DJ Mario zijn muzikale visie tot leven gebracht. De energieke beats en opzwepende melodieën laten niemand onberoerd. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij voor deze feestknaller zelfs een sprankelende videoclip laten opnemen in het zonnige Spanje tijdens het 5-jarig jubileum van Café Bar ‘De Hut’ in Maspalomas.

Benieuwd naar het resultaat? Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB Kanaal, op 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen, of via onze APP! Mis de feestelijke vibe niet en werp ook een blik in de studio via www.teamfm.nl/live.

Meer informatie Feest DJ Mario : www.feestdjmario.nl


Details
Begin 16/12/2023 H 2:00 pm
End 16/12/2023 H 3:00 pm
Rate it
0%