Agenda

Verhaal achter de plaat ”SOS” van Sebastiaan !

today 23/12/2023


Background
share close

Op zaterdag 23 december vanaf 16:00 uur hebben we Sébastiaan in de studio om alles te vertellen over zijn nieuwste single “S.O.S.”! Sébastiaan heeft opnieuw zijn creatieve visie omgezet in een unieke sound, dankzij de samenwerking met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music studio. Zijn nieuwste track ‘S.O.S’ heeft een verfrissend vleugje pop-invloeden, wat het onderscheidt van zijn eerdere hits.

Voor Sébastiaan is muziek maken meer dan werk; het is een passie en een vorm van zelfexpressie. Het schrijven van teksten heeft hij zelfs omarmd als een soort therapie en een uit de hand gelopen hobby. Niet alleen voor zichzelf, maar ook in samenwerking met Frank Verkooyen heeft hij al nummers geproduceerd voor diverse artiesten, waarbij Sébastiaan verantwoordelijk is voor de teksten en Frank voor de muziek.

Mis dit boeiende gesprek niet! Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, 96.0 in Stadskanaal, 93.5 in Emmen, of via onze handige APP! En als je nieuwsgierig bent naar de magie achter de schermen, bekijk dan de live beelden in de studio op www.teamfm.nl/live. Het wordt een middag vol muziek en inspiratie.

Meer informatie Sébastiaan : www.sebastiaan-singersongwriter.nl


Details
Begin 23/12/2023 H 4:00 pm
End 23/12/2023 H 5:00 pm
Rate it
0%