Agenda

‘Verhaal achter de plaat “Smoorverliefd” ‘van Bryan Jongsma !

today 06/01/2024


Background
share close

 

Op zaterdag 6 januari om 16:00 uur hebben we de energieke Bryan Jongsma in de studio! Hij zal alles vertellen over zijn gloednieuwe single, “Smoorverliefd.”

In een boeiend gesprek tussen Bryan Jongsma en Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties werd duidelijk dat Bryan’s naamsbekendheid enorm is gegroeid dankzij zijn vorige single, ‘Ik zie je weer in Spanje.’ Om nog verder te groeien en zich als feestzanger te onderscheiden, heeft Bryan samen met producer Laurens van Wessel en tekstschrijver Tommy Lips een originele, op maat gemaakte single gecreëerd: ‘Smoorverliefd.’

Bryan’s enthousiasme en de inzet van de getalenteerde mannen beloven een feestelijke hit met een geheel eigen sound. Bryan is ervan overtuigd dat ‘Smoorverliefd’ alle ingrediënten bevat om de hitlijsten te veroveren. Het nummer is een verrassende wending ten opzichte van zijn vorige werk, maar perfect passend bij Bryan’s stijl. Het is een aanstekelijke kroegenkneiter, ideaal voor een polonaise!

Mis dit onthullende interview niet! Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, 96.0 in Stadskanaal, 93.5 in Emmen, of via onze app! En voor een exclusieve blik in de studio, bezoek www.teamfm.nl/live.

Meer informatie Bryan Jongsma : Facebook Bryan Jongsma


Details
Begin 06/01/2024 H 4:00 pm
End 06/01/2024 H 5:00 pm
Rate it
0%