Agenda

Verhaal achter de plaat ”Sinds ik jou ken” van Jeroen Weerdenburg

today 01/06/2024


Background
share close

Op zaterdag 1 juni vanaf 16:00 uur hebben we Jeroen Weerdenburg in de studio voor de promotie van zijn nieuwe single “Sinds ik jou ken”. Jeroen staat bekend om zijn hoogstaande producties met louter live-instrumenten, en ook dit nummer zit boordevol met drums, gitaar, bas en blazers. De grotendeels autobiografische tekst is door Jeroen zelf geschreven en geïnspireerd door zijn vrouw.

Jeroen neemt liever de tijd om een nummer perfect te maken dan snel een massaproductie af te leveren. Zijn vaste producer George Konings van Sound Vision Studio Arnhem begrijpt dit als geen ander, en de finishing touch is deze keer weer verzorgd door Sander Baas. Voor de blazers werd een topmuzikant uit Amerika ingeschakeld, waardoor het zomerse popnummer een bijzondere klank heeft gekregen.

Jeroen: “Mijn vrouw heeft me laten inzien dat kleine dingen vaak veel belangrijker zijn dan grote. De tekst van ‘Sinds ik jou ken’ had ik binnen twee uur op papier staan en de boodschap kwam echt binnen bij haar.” Het liedje wordt vergezeld door een clip, waarin zelfs een hond een rol speelt, een idee van zijn vrouw. Aan het einde van de clip wacht een verrassende onthulling.

Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, op 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen, of via onze APP! Je kunt ook live meekijken via www.teamfm.nl/live. Beleef samen met Jeroen Weerdenburg de magie van zijn nieuwe single “Sinds ik jou ken”.

Meer informatie Jeroen Weerdenburg : www.jeroenweerdenburg.nl


Details
Begin 01/06/2024 H 4:00 pm
End 01/06/2024 H 5:00 pm
Rate it
0%