Agenda

Verhaal achter de plaat ”Rode rozen” van Jan Warringa !

today 18/11/2023


Background
share close

Dit weekend hebben we een niet te missen evenement voor alle muziekliefhebbers! Jan Warringa, de charismatische Drentse zanger en entertainer, komt naar onze studio vanaf 14:00 uur om te praten over zijn sprankelende nieuwe single, ‘Rode Rozen’. Na het vieren van zijn 20-jarig artiestenjubileum afgelopen jaar, blijft Jan ons verrassen met zijn talent en passie voor Nederlandstalige muziek.

De nieuwste single, een eigentijdse remake van de Jantje Koopmans hit ‘RODE ROZEN’ uit 1984, belooft een waar muzikaal festijn te worden. Het nummer, geproduceerd in samenwerking met de getalenteerde Gerto Heupink, nodigt direct uit tot meezingen en dansen. Een unieke combinatie van nostalgie en hedendaagse klanken!

Jan Warringa heeft gedurende twee decennia de Nederlandse muziekscene met succes getrotseerd, met maar liefst 42 singles op zijn naam. Onder zijn recente hits vallen ‘Kus me’, ‘De legende van Xanadu’ en ‘Zo is het leven’. Met ‘RODE ROZEN’ hoopt de altijd enthousiaste volkszanger opnieuw de harten te veroveren van zijn trouwe fans.

Mis dit niet! Stem zaterdag af op http://audiostreamen.nl/teamfm, luister via ons DAB-kanaal, op 96.0 in Stadskanaal, 93.5 in Emmen of via onze handige APP! En als je nieuwsgierig bent naar de magie achter de schermen, bekijk dan de live beelden vanuit de studio op www.teamfm.nl/live.

Meer informatie Jan Warringa : www.janwarringa.nl


Details
Begin 18/11/2023 H 2:00 pm
End 18/11/2023 H 3:00 pm
Rate it
0%