Agenda

Verhaal achter de plaat “Puur op gevoel” van Maria Goosen

today 29/06/2024


Background
share close

Zaterdag 29 juni vanaf 14:00 uur verwelkomen we niemand minder dan Maria Goosen in de studio. Ze komt alles vertellen over haar gloednieuwe single “Puur op gevoel”.

Maria Goosen, bekend om haar vermogen om gevoelige en herkenbare emoties om te zetten in prachtige teksten, heeft met “Puur op gevoel” weer een muzikaal meesterwerk afgeleverd. Deze single, geproduceerd in de studio van Martin Sterken, is een ode aan de liefde en de steun die je daarin kunt vinden. Het is een lied dat veel voor Maria betekent, en ze hoopt dat het de harten van de liefhebbers van het Nederlandse lied zal raken.

Na een periode van muzikale omzwervingen is het nu tijd voor Maria om weer solo te schitteren. Met “Puur op gevoel” laat ze opnieuw zien waarom ze zo geliefd is bij haar fans. Het is een ballad waarin velen zich zullen herkennen en waar je echt voor moet gaan zitten om de tekst volledig tot je te laten komen.

Mis dit bijzondere moment niet! Luister mee via audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, op 96.0 FM in Stadskanaal, 93.5 FM in Emmen, of via onze APP. Je kunt ook live meekijken op www.teamfm.nl/live.

Zet het in je agenda en laat je meevoeren door de prachtige stem van Maria Goosen en haar nieuwe single “Puur op gevoel”.

Meer informatie Maria Goosen : Facebook Maria Goosen


Details
Begin 29/06/2024 H 2:00 pm
End 29/06/2024 H 3:00 pm
Rate it
0%