Agenda

Verhaal achter de plaat ”Onmisbaar” van Marco Talsma !

today 20/01/2024


Background
share close

Op zaterdag 20 januari, vanaf 14:00 uur, verwelkomt Team FM niemand minder dan Marco Talsma in de studio! Ontdek het verhaal achter zijn muzikale reis, waarin zijn moeder de hoofdrol speelt en het begin vormt van een bijzondere puzzel.

Marco, een gepassioneerde zanger van Nederlandstalige muziek, deelt zijn inspirerende reis vanuit de intieme setting van zijn huis, waar hij al jarenlang graag Nederlandse deuntjes zingt. Na zijn cover van “Ga nooit meer van huis,” een ode aan Vader Abraham, was het tijd voor zijn eigen nummer. Een nummer dat hij al die tijd al wilde maken, geworteld in een persoonlijke ervaring van 35 jaar geleden, toen hij zijn moeder verloor.

Dit aangrijpende verlies vormde het begin van de puzzel die Marco zelf omschrijft. Ontdek hoe hij de juiste ingrediënten vond, met producer Richard Poot, tekstschrijver John Collee, en accordeonist Jamiro, die ook te zien zal zijn in de clip. Een eerbetoon aan zijn moeder, waarbij het accordeon als hoofdrolspeler niet toevallig gekozen is – het was het geliefde instrument van zijn moeder.

Marco zal alles onthullen over zijn nieuwste single, “ONMISBAAR,” en nog veel meer! Mis deze unieke kans niet om de artiest achter de muziek te leren kennen. Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB Kanaal, op 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen, of via onze APP! Neem ook een kijkje in de studio via www.teamfm.nl/live.

Meer informatie Marco Talsma : Facebook Marco Talsma


Details
Begin 20/01/2024 H 2:00 pm
End 20/01/2024 H 3:00 pm
Rate it
0%