Agenda

Verhaal achter de plaat ”Onderweg naar de liefde” van Mark Matters

today 15/06/2024


Background
share close

Zaterdag 15 juni vanaf 15:00 uur hebben we Mark Matters in de studio! Hij komt zijn nieuwe single ”Onderweg naar de liefde” promoten.

Onderweg naar de liefde is alweer de tweede Nederlandstalige single van Mark Matters. Het nummer, gecomponeerd door Michel Wijninga en samen met Mark geschreven, neemt je mee op een emotionele reis vol eenzaamheid, wanhoop, maar ook hoop. Een verhaal dat je raakt.

Mark Machielse, beter bekend als Mark Matters, is een 41-jarige getrouwde vader van twee kinderen uit de prachtige Achterhoek. In het dagelijks leven werkt hij als bouwkundig schade-expert en reist hiervoor het hele land door. Geboren in Bergen op Zoom in 1982 en opgegroeid in volksbuurt Fort Zeekant, ontwikkelde Mark al vroeg een passie voor muziek.

Zijn muzikale reis begon serieus drie jaar geleden op een feestje in Didam, waar hij geïnspireerd werd door live gitaarmuziek. Aangemoedigd door vrienden nam hij zangles en ontwikkelde zich van beginnend zanger tot professioneel artiest. Naast zijn zangcarrière schreef hij ook mee aan zijn eerste blues track ‘Black Cat’.

Luister mee via audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, op 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen, of via onze APP! Kijk mee via teamfm.nl/live en ontdek het verhaal achter Mark Matters en zijn muziek.

Meer informatie Mark Matters : Facebook Mark Matters


Details
Begin 15/06/2024 H 3:00 pm
End 15/06/2024 H 4:00 pm
Rate it
0%