Agenda

Verhaal achter de plaat ”Moppie” van Spang

today 06/07/2024


Background
share close

Zaterdag 6 juli om 16:00 uur is Spang te gast in de studio van Team FM om zijn nieuwste single “Moppie” te promoten. Spang voelt zich steeds meer bevoorrecht nu zijn muziek volop wordt gedraaid op Nederlandse radiostations. Zijn eerdere hits, zoals de nazomerhit “Limoncello” en het duet “Adios Amigo” met Marlous, hebben zijn populariteit enorm doen stijgen.

Nu komt Spang met “Moppie”, een vrolijke zomerplaat geproduceerd door Jeroen Russchen en Robert Vredeveld. Spang vertelt dat hij meteen een goed gevoel had bij de demo die hij van het duo kreeg. Deze samenwerking voelt voor hem als een luxepositie, aangezien hij steeds vaker benaderd wordt met passende nummers. Ondanks de succesvolle samenwerking met Manfred Jongenelis voor zijn vorige singles, koos Spang ervoor om “Moppie” door Russchen en Vredeveld te laten produceren, met een bijzondere bijdrage van Jongenelis op de accordeon.

Spang is enthousiast over de nieuwe single en voelt dat “Moppie” perfect past in het rijtje van zijn eerdere werken. Hij is vastbesloten om zijn fans nog meer muziek te bieden, met plannen voor meerdere singles per jaar en wellicht een nieuw duet met Marlous in de nabije toekomst.

Mis het niet! Luister mee naar Spang en zijn nieuwe single “Moppie” via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB kanaal, 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen, via onze APP, of kijk live mee op www.teamfm.nl/live.

Geniet van een gezellige middag vol muziek en verhalen van Spang, alleen bij Team FM!

Meer informatie Spang : Facebook Spang


Details
Begin 06/07/2024 H 4:00 pm
End 06/07/2024 H 5:00 pm
Rate it
0%