Agenda

Verhaal achter de plaat ”Mijn liefde voor muziek” van Henk Voskuil !

today 27/01/2024


Background
share close

Op zaterdag 27 januari vanaf 16:00 uur hebben we een bijzondere gast in de studio: Henk Voskuil!

Na een periode van stilte heeft de kleinzoon van Henk hem overtuigd om weer een nieuw nummer uit te brengen. Terugkijkend op zijn lange carrière, wil Henk graag een nummer delen dat zijn liefde voor muziek van jongs af aan weerspiegelt.

Als kind speelde Henk al accordeon en wist hij dat muziek zijn passie was. Op 19-jarige leeftijd zong hij al in de band “Bleu Comments”, later volgden successen met de “Tornado”s”. Na het stoppen van deze band ging Henk solo verder en tot op de dag van vandaag treedt hij met enthousiasme op door het hele land.

Voor zijn nieuwe single werd Henk geïnspireerd door het Duitse duo Fantasy en vertelt hij met zijn karakteristieke stem het verhaal van zijn liefde voor muziek. Het nummer, geproduceerd door Arjan Venemann van AV-Studio en geschreven door Jacqueline Hermes-de Bie, is een perfecte weergave van Henk’s passie en blijvende liefde voor muziek.

Mis het niet! Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB Kanaal, op 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen of via onze APP! Je kunt ook live meekijken via www.teamfm.nl/live.

Meer informatie Henk Voskuil : Facebook Henk Voskuil


Details
Begin 27/01/2024 H 4:00 pm
End 27/01/2024 H 5:00 pm
Rate it
0%