Agenda

Verhaal achter de plaat “Kom nou Elles” van Bernardo !

today 25/11/2023


Background
share close

Zaterdag 25 november om 14:00 uur: Een Exclusief Interview met Bernardo! 🎤

Mis het niet! We hebben de getalenteerde Bernardo te gast in onze studio, waar hij alles zal onthullen over zijn gloednieuwe single, ”Kom nou Elles”. Deze hit is niet zomaar een nummer – het is een moderne herinterpretatie van de klassieker ‘Come On Alice’ uit 1986, oorspronkelijk getransformeerd door niemand minder dan Willem Duyn.

Ontdek de inspiratie achter het nummer en hoe Bernardo samenwerkte met de gewaagde producer Frank Verkooyen, die het avontuur aandurfde om deze tijdloze track nieuw leven in te blazen. Er gaan geruchten dat ‘Kom nou Elles’ de komende maanden de hitlijsten zal domineren, dus wees de eerste die de inside scoop krijgt!

En we zouden niet willen dat je de kans mist om mee te zingen wanneer de betoverende klanken van ‘Kom nou Elles’ door de luidsprekers schallen. In feesttenten heeft dit nummer al menig publiek laten meedeinen op de aanstekelijke melodieën.

Mis dit niet – stem af op onze livestream via http://audiostreamen.nl/teamfm, luister op ons DAB-kanaal, zoek ons op 96.0 in Stadskanaal, 93.5 in Emmen, of gebruik gewoon onze handige app! Voor een kijkje achter de schermen, ga naar www.teamfm.nl/live.

Zet de datum in je agenda en bereid je voor op een muzikale reis met Bernardo op zaterdag 25 november vanaf 14:00 uur. Het wordt een middag vol enthousiasme, muziek, en wie weet, een vleugje nostalgie.

Meer informatie Bernardo : www.zangerbernardo.nl


Details
Begin 25/11/2023 H 2:00 pm
End 25/11/2023 H 3:00 pm
Rate it
0%