Agenda

Verhaal achter de plaat ”Kijk niet achterom” van Kelvin Bouwmeester

today 13/07/2024


Background
share close

Op zaterdag 13 juli vanaf 16:00 uur hebben we een bijzondere gast in de studio: Kelvin Bouwmeester uit Tiendeveen komt zijn debuutsingle “Kijk niet achterom” promoten. Kelvin, 26 jaar oud, is een jongen die houdt van gezelligheid en al van kleins af aan een passie heeft voor muziek. Enkele jaren geleden wilde hij al gaan zingen, maar hij wachtte op het juiste moment. Dat moment is nu aangebroken en Kelvin heeft de stap gezet om zijn eerste single op te nemen en uit te brengen.

Kelvin ging naar de studio van Roy Otters in Apeldoorn om te kijken wat er mogelijk was. Hij voelde meteen een goede klik met Roy. Na wat beluisterd te hebben, gaf Kelvin aan dat hij de muziek van zangeres José Wolters erg mooi vindt. Samen besloten ze om haar liedje “Kijk niet achterom” uit 2015 in een hedendaags jasje te steken en op te nemen, want dat liedje bleef altijd bij Kelvin hangen.

In het dagelijks leven runt Kelvin zijn eigen glazenwasserij. Wanneer hij hoog op de ladder staat, zingt hij uit volle borst. Hij hoopt dat die muzikale ladder hem nog hoger gaat brengen. “Maar eerst maar eens kijken wat mijn debuutsingle gaat doen, ik heb er goede verwachtingen van,” aldus Kelvin Bouwmeester.

Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, via ons DAB Kanaal, op 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen, of via onze APP. Kijk ook live mee via www.teamfm.nl/live. Mis deze kans niet om Kelvin Bouwmeester live te horen en zijn muzikale debuut mee te maken. Zorg dat je erbij bent!

Meer informatie Kelvin Bouwmeester : Facebook Kelvin Bouwmeester


Details
Begin 13/07/2024 H 4:00 pm
End 13/07/2024 H 5:00 pm
Rate it
0%